SECRETUL WhatsApp cu o MAJORA Schimbare pentru iPhone si Android

SECRETUL WhatsApp MAJORA Schimbare iPhone Android

WhatsApp, cu peste 2 miliarde de utilizatori care folosesc in fiecare luna platforma de mesagerie de pe iphone si Android, are dezvaluit un secret care va aduce o schimbare majora pentru telefoane in viitorul foarte apropiat, si totul este pregatit de ceva vreme de catre compania din spatele platformei acum.

WhatsApp are implementate deja in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone si Android o modificare in baza careia vom putea pastra mesajele temporare care ne-au fost trimise de catre alte persoane, iar modificarea in sine este una foarte importanta despre care ar trebui sa stie multi dintre utilizatori.

Mai jos aveti explicatii cu privire la felul in care WhatsApp Messenger integreaza aceasta modificare pentru miliardele de oameni din intreaga lume, dar si o imagine care confirma implementarea, si ne arata cum vrea compania din spatele platformei sa ne anunte in ce masura acest sistem va fi integrat.

WhatsApp Messenger lucreaza de foarte multa vreme la acest sistem, si il va oferi in mod oficial pentru a ne ajuta sa ne bucuram de o experienta mult mai buna in cadrul aplicatiei, iar asta pentru ca unii oameni au cerut de ceva vreme sa poata pastra mesajele temporare, iar in curand vor putea face asta.

Acum puteți împiedica dispariția mesajelor din chat. Păstrați mesajele la care doriți să vă referiți. Oricine poate păstra sau anula mesajele din chat atingând pictograma marcaj. Mesajele păstrate nu vor dispărea din cutie. Toată lumea le poate vedea.

SECRETUL WhatsApp MAJORA Schimbare iPhone Android pastrare mesaje temporare