Vestile Orange pentru Clientii Romani, ce Telefoane da GRATUIT Oamenilor

Vestile Orange Clientii Romani Telefoane GRATUIT Oamenilor

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania in acest moment, ii anunta in mod oficial pe toti clientii din Romania in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in materie de telefoane acum, si vorbim despre cateva modele foarte interesante de care ne putem bucura, daca dorim acest lucru.

Orange le spune romanilor ca, daca sunt interesati, au ocazia de a primi gratuit telefoanele pe care le vedeti in mesajul de mai jos, iar pentru a beneficia de aceasta posibilitate trebuie doar sa va inscrieti la newsletter-ul pe care compania il are in momentul de fata, si care ne trimite o serie de informatii despre noutati.

Conform celor de la Orange Romania, dupa ce ne inscriem la newsletter, trebuie doar sa asteotam ca extragerea sa fie facuta, si ca oamenii care vor primi gratuit telefoanele sa fie notificati ca urmeaza sa intre in posesia lor, deci vestile in final sunt bune pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata.

Orange Romania nu are doar aceasta promotie speciala disponibila pentru clientii din toata tara, ci si altele, si ofera gratuit o multitudine de beneficii speciale, asa ca merita sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce mai este gandit pentru noi, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de foarte multe surprize placute.

Veștile bune ajung întâi la mine! Abonează-te la newsletter, află primul cele mai noi oferte Orange și poți câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri puse în joc. Poti castiga Apple iPhone 12, Samsung Galaxy A13, Oppo Reno7 5G. Vezi cele mai noi oferte sau cele exclusive, pentru ca tu să comunici fără întrerupere.

Află despre evenimentele Orange: concerte, competiții sportive sau concursuri cu premii. Ești la curent cu cele mai noi modele de smartphones disponibile la Orange, tablete PC sau aplicații.