X

ATENTIONAREA E.ON Emisa Clientilor din Romania, ce TREBUIE sa Stie Toti!

E.ON, de care milioane de romani au nevoie pentru furnizarea serviciilor de gaze naturale si energie electrica, a emis o atentionare noua despre care trebuie sa stie clientii in momentul de fata, iar asta pentru ca in atentia lor imediata este adus cardul de energie, si felul in care poate fi el folosit acum.

E.ON vorbeste mai jos despre felul in care se poate plati cu un card de energie factura pentru energia de care beneficiem de la companie, iar asta pentru ca multi romani au nevoie de ajutorul acesta oferit de catre statul roman, cu banii Comisiei Europene, asa ca e bine sa stiti cum va puteti utiliza de tot chiar acum.

Detaliile pe care E.ON Romania le ofera in momentul de fata au la baza legislatia din tara noastra care permite folosirea banilor europeni pentru compensarea facturilor la energie in cazul clientilor vulnerabili, si un numar foarte mare de romani poate beneficia de banii oferiti de catre Europa si statul roman.

E.ON Romania explica si pe website-ul sau ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu felul in care pot fi folosite aceste carduri de energie de catre romani, si foarte multi oameni se pot bucura de acest ajutor pentru a scapa de o buna parte din grija platii facturilor la energie electrica, sau gaze naturale acum.

La nivelul Comisiei Europene s-a luat inițiativa de a sprijini populația vulnerabilă prin măsuri speciale, în paralel cu cea a plafonării prețurilor deja în vigoare. Prin urmare, a fost lansat programul „carduri de energie” despre care poți află toate detaliile pe articolul de mai jos.

Plata facturilor cu sumele de pe cardul de energie se poate face prin mandat poștal: Online, accesând aplicația de pe site-ul Poștei Române aici. Direct la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului. La orice oficiu poștal din mediul urban sau la oficiul poștal în raza căruia își are domiciliul beneficiarul, în mediul rural.

This post was last modified on feb. 27, 2023, 11:54 AM 11:54

Disqus Comments Loading...