X

Deciziile DACIA pentru Noile Masini IMPORTANTE Pregatite de Lansare

DACIA, unul dintre cei mai importanti producatori de automobile din toata Europa, ii anunta pe clientii din toata lumea desre deciziile extrem de importante pe care le-a luat pentru masinile sale viitoare, iar asta pentru ca vorbim despre o strategie care ne va aduce, in final, surprize destul de mari.

DACIA lucreaza inca de pe acum las design-urile masinilor pe care le va lansa chiar si peste 10 ani de zile, compania romaneasca pregatindu-se serios pentru viitor, iar masinile care vor fi lansate, cel mai devreme in 2030, sunt deja in fata de concept in birourile echipelor de design ale companiei din Pitesti.

DACIA gandeste design-urile viitoarelor sale masini luand in calcul si schimbarile care pot aparea inclusiv pe partea de reglementare pentru piata auto, aceste considerente determinand felul in care arata modelele care sunt puse in vanzare acum, ele avand design-urile create cu foarte multi ani in urma.

Unul dintre principalele elemente la care DACIA Romania se gandeste cand vine vorba despre crearea unei noi masini este partea financiara, care intra in echilibru cu nevoile clientilor si platformele folosite pentru automobile, felul in care arata masina trebind sa reprezinte o combinatie a celor 3, iar asa se explica felul in care arata unele masini acum.

DACIA Romania are planuri mari pentru viitor, pana in 2030 fiind programata lansarea catorva modele noi, separat de Duster 3 si Bigster, dar surprinzele mai mari vor veni dupa 2035, cand vor trebui sa fie lansate doar masini electrice, iar asta ar putea fi o provocare foarte mare pentru cei de la DACIA, in final.

“Este un consens permanent. Trebuie să încercăm să rezolvăm problemele tehnice sau de reglementare atingând cât mai puțin designul nostru. Și asta se dovedește uneori a fi o adevărată durere de cap. Studiem segmentele în care Dacia ar putea avea legitimitate, unde putem oferi un produs care ne respectă ADN-ul și care are sens cu utilizările clienților noștri.”

This post was last modified on feb. 27, 2023, 7:03 PM 19:03

Disqus Comments Loading...