Deciziile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi cu Rusia Anuntate Oficial

Deciziile lui Volodimir Zelenski in Plin Razboi cu Rusia Anuntate Oficial

Volodimir Zelenski si-a anuntat in mod oficial deciziile luate in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece presedintele Ucrainei a hotarat sa puna in aplicare noi masuri impotriva Rusiei si a rusilor de pe teritoriul tarii sale.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre prima vizita a unui ministru de externe al Regatului Arabiei Saudite in Ucraina, o premiera care poate duce la imbunatatirea substantiala a relatiilor bilaterale dintre cele doua tari.

“Astăzi avem noi decizii ale statului nostru privind sancțiunile împotriva celor care sunt implicați sau ajută Rusia să ducă război și să distrugă vieți și oameni.

Am semnat trei decrete pentru a pune în aplicare deciziile NSDC. Împotriva acelor ruși care sunt implicați în răpirea copiilor ucraineni. Împotriva acelor reprezentanți ai sectorului sportiv rusesc care încearcă să pună sportul în slujba agresiunii. Și împotriva celor care ajută la menținerea structurilor mercenare în Rusia pentru războiul împotriva Ucrainei și a tuturor oamenilor liberi.

Presiunea Ucrainei va continua. Presiunea lumii asupra statului terorist va continua. Glorie Ucrainei!

El a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Regatului Arabiei Saudite, prințul Faisal bin Farhan Al Saud. Aceasta este prima vizită oficială a șefului Ministerului Afacerilor Externe al Regatului în Ucraina de la stabilirea relațiilor diplomatice. Contez pe faptul că el va oferi un nou impuls pentru activarea în continuare a dialogului nostru reciproc avantajos.

Vă mulțumim pentru susținerea păcii în Ucraina, a suveranității noastre și a integrității teritoriale! Acest lucru este foarte important pentru noi și societatea noastră.”