Informare ENGIE Noua si Foarte IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Clientilor Romani

Informare ENGIE Noua Foarte IMPORTANTA Adusa ATENTIA Clientilor Romani

ENGIE, furnizor de energie de la care un numar mare de romani primeste in fiecare luna gaze naturale si energie electrica, le vorbeste in mod oficial tuturor celor carora le furnizeaza aceste servicii despre ceea ce trebuie sa faca pentru a fi in siguranta, in cazul in care au livrate gaze naturale in mod constant.

ENGIE explica mai jos faptul ca pe website-ul sau exista o sectiune speciala prin care putem sa contractam servicii a caror menire este de a ne ajuta sa facem verificarea echipamentelor care sunt folosite pentru utilizarea gazelor naturale care sunt livrate la adresa noastra, ea fiind obligatorie pentru romani.

Cei de la ENGIE Romania spun si ca ofertele pe care le au ar trebui sa fie competitive in raport cu cele care sunt oferite de catre alte companii, insa din acest punct de vedere ramane sa va convingenti singuri daca exista vreun adevar in spatele acestor afirmatii, sau daca ele n-au vreo legatura cu realitatea.

ENGIE Romania explica si ce fel de personal este trimis sa ne faca verificarile, daca alegem sa facem acest lucru printr-una dintre ofertele sale, iar atunci cand o asemenea echipa o face, compania este automat instiintata, si nu mai e nevoie de vreo asteptare pentru confirmarea realizarii unei verificari la casa noastra.

Casa e locul în care te simți mereu în siguranță. Știm că ziua nu are suficiente ore pentru tot ceea ce îți propui, că totul pare complicat, iar lista cheltuielilor este din ce în ce mai lungă. Este important să ai alături specialiști care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur.

Cu ofertele ENGIE verificările și reviziile sunt realizate corect, în timp și de personal autorizat ANRE și ISCIR. Cu toate acestea, nu există un motiv suficient de bun pentru a ignora siguranța ta și a familiei, mai ales că reviziile și verificările tehnice obligatorii pentru instalația de gaz și centrala termică sunt mai simple decât crezi.