Notificarea ING Bank cu o IMPORTANTA Avertizare care Vizeaza Toti Clientii

Notificarea ING Bank IMPORTANTA Avertizare Vizeaza Toti Clientii

ING Bank, una dintre principalele banci comerciale din toata Romania, le-a emis clientilor o avertizare extrem de serioasa care ii vizeaza pe oricare dintre cei care folosesc in momentul de fata serviciile oferite de catre banca, iar asta pentru ca vorbim din nou despre atacurile cibernetice care genereaza mutle probleme.

ING Bank vorbeste mai jos despre sarbatoarea de Dragobete de zilele trecute, insa realitatea este ca problemele prezentate de catre banca se aplica pe tot parcursul unui an de zile, fara limitare, asa ca trebuie sa fim extrem de vigilenti tot timpul la ceea ce se intampla, pentru a fi siguri ca nu devenim victime.

Din pacate pentru noi, atacurile cibernetice sunt tot mai dese, si tot mai intense, iar cei de la ING fac tot ceea ce pot pentru a-i proteja pe clientii care ajung sa fie afectati din cauza lor, numarul romanilor care au nevoie de ajutor fiind in continua crestere, mai ales dupa ce ajung sa aiba banii furati de infractori.

ING incearca prin informatiile de pe website-ul sau sa ne ajute sa intelegem cat de periculoase sunt atacurile de acest gen, dar si cum sa ne pregatim pentru a nu deveni victime, asa ca e important sa va uitati cu atentie la informatii, si sa intelegeti de ce e bine sa va protejati in situatiile de acest gen.

Dragostea plutește pe net, dar escrocii-online nu-și iau liber nici de Dragobete. E plin de „prinți” care păcălesc oamenii spunând povești de adormit copii. Ascultă-le pe toate și află cum te ferești de fraude online.

E normal, toți oamenii le-au auzit de mici, la școală sau înainte de culcare. Doar că, mai ales pe internet, unii profită de încrederea celorlalți și le folosesc pentru a le lua banii. Află mai multe despre fraude online, distrează-te cu poveștile pe care ți le-am pregătit mai jos și rămâi vigilent. Amintește-ți mereu: dacă ceva sună prea bine ca să fie adevărat, cel mai probabil nu este.