X

Survivor Anunta o Saptamana INCENDIARA si un SECRET de care Nu Stiau Fanii

Survivor, cel mai urmarit reality show din Romania in momentul de fata, anunta o saptamana incendiara pentru toti fanii din tara care urmaresc in momentul de fata ceea ce a pregatit PRO TV, iar dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, vorbim despre multe surprize care au fost pregatite pentru noi.

Survivor continua in aceasta seara de la ora 20:30 cu prima lupta pentru imunitate de saptamana aceasta, astfel ca vom vedea ambele echipe luptandu-se in cadrul unor provocari pe care le vor depasi destul de greu, dar asta face emisiunea cu atat mai interesanta pentru toata lumea in acest moment.

Daca sunteti interesati cu ce anume sunt transportati participantii de la Survivor Romania pana la locatia in care se desfasoara provocarile, atunci e bine sa stiti ca este folosita o barca, iar drumul dureaza aproximativ o jumatate ora, si asta pentru ca locatiile nu sunt tocmai departe de zonele in care dorm participantii.

Survivor Romania dezvaluie acest secret in momentul de fata pentru ca vorbim despre un secret care ne arata cat de dificila este totusi viata participantilor care se lupta in fiecare saptamana pentru a obtine imunitatea care ii tine in joc, si care ii poate ajuta in final sa castige marele premiu.

Se întâmplă lucruri atât în camp, cât și la jocuri! Săptămâna de Survivor va fi cu totul și cu totul incendiară. Diseară, de la 20.30, începe prima luptă pentru Imunitate a săptămânii. Chiar dacă la TV, concurenții petrec mare parte doar în triburi și la jocuri, iată cu ce se deplasează aceștia pentru a ajunge dintr-un punct în altul.

Concurentii sunt transportati la joc cu o barca. Drumul dureaza aproximativ jumatate de ora. Uneori merg si cu Safari timp de 10 minute.

This post was last modified on feb. 27, 2023, 4:35 PM 16:35

Disqus Comments Loading...