Ucraina ar putea fi Fortata sa Incheie un Tratat de Pace cu Rusia

Ucraina ar putea fi Fortata sa Incheie un Tratat de Pace cu Rusia

Ucraina se lupta in fiecare zi pentru a-si asigura independenta, dar si pentru a mentine siguranta Europei asa cum o stim, insa la Berlin si Paris pare sa fi fost gandit un plan in baza caruia Volodimir Zelenski sa fie presat sa incheie un tratat de pace cu Rusia pentru ca razboiul sa se incheie, si implicit cu el sa dispara multe probleme pentru UE si NATO.

Ucraina ar putea primi in curand un ultimatul pentru a incheia o pace cu Rusia, iar asta in ciuda faptului ca UE si NATO spun ca vor sustine tara oricat va fi nevoie, realitatea fiind mult mai dura, cel putin din punct de vedere economic, pentru ca efortul de sustinere a Kiev-ului afecteaza multe tari europene.

“Oficial, Occidentul vrea să sprijine Ucraina atât timp cât este necesar. DAR: În culise, deja se vorbește despre un ultimatum de război pentru președintele Volodymyr Zelenskyi.

Este vorba despre presiunea asupra Kievului, negocieri cu Moscova. Și condiții clare pentru ceea ce trebuie să creeze Ucraina înainte ca presiunea de a se implica cu Putin să crească.”