Hotararea BANCA Transilvania Anuntata, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Hotararea BANCA Transilvania Anuntata GRATUIT Clientilor Romania

BANCA Transilvania a hotarat in mod oficial sa-i surprinda pe clientii din toata Romania astazi, si anunta ceea ce da gratuit pentru oricare dintre oamenii care aleg sa profite chiar acum de o noua promotie BT Pay Day, una pe care nu ar trebui sa o trecem foarte usor cu vederea, pentru ca s-ar putea sa regretam serios acest lucru.

BANCA Transilvania vorbeste despre faptul ca daca astazi faci 5.000 de pasi si ii inregistrezi in cadrul aplicatiei BT Pay, esti in mod automat inscris in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 5 coduri de reducere pentru Maratonul Apuseni, deci vorbim despre o campanie dedicata celor care vor sa participe.

Conform celor de la BANCA Transilvania, nu trebuie sa facem altceva decat facem pasii si sa ii sincronizam prin Fitbit, Google Fit, sau Apple Health, cu BT Pay, datele fiind transferate in mod automat pentru a fi inregistrate in cadrul aplicatiei si folosite pentru a ni se da sansa de a castiga premiile promise de banca.

BANCA Transilvania este singura banca din Romania care ofera un premiu de acest gen pentru clientii din toata tara, deci merita sa fiti extrem de atenti la ceea ce spune in momentul de fata ea, pentru ca participarea se face foarte simplu, si e bine sa nu trecem cu vederea o promotie de acest gen in momentul de fata.

Dacă ești pasionat de sport și ai vrea să participi anul acesta la Maraton Apuseni msg systems, BT Pay Day-ul de azi e perfect pentru tine. Ce faci să intri în tragerea la sorți ? Conectează-ți contul de Fitbit, Google Fit sau Apple Health în BT Pay.

Fă 5.000 de pași astăzi, 28 februarie. Activează oferta din secțiunea „Premii în Mișcare”.  Odată ce ai activat-o, intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 5 coduri de reducere. Un singur cod are o reducere de 100%. Spor la făcut pași! P.S.: de săptămâna viitoare, BT Pay Day are loc în fiecare miercuri a lunii martie.