X

Vestea LIDL Romania, ce a Decis sa dea GRATUIT Clientilor Romani din Tara

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cele mai mari din tara noastra, ii anunta pe romanii din diverse colturi ale tarii despre ceea ce da gratuit incepand de acum, iar pentru a ne bucura de acest lucru nu trebuie sa facem chiar atat de multe, dupa cum puteti vedea inclusiv in mesajul de mai jos.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca achizitii de doar 70 de LEI facute in magazinele din tara, care includ si un produs al Sol Y Mar, ne ajuta sa ne inscriem in cadrul campaniei speciale care este derulata in momentul de fata, si care ne aduce o serie de premii extrem de interesante, daca dorim asta.

Puteti vedea in mesajul de mai jos ca LIDL ne ofera posibilitatea de a castiga 5 multicookere Daewoo, 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, dar si 1 frigider de la Fram, astfel ca vorbim despre premii extrem de intresante care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri, si pe care e bine sa le avem in vedere.

LIDL are produsele de la Sol Y Mar disponibile doar pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania, asa ca daca nu alegeti sa profitati acum de aceste promotii speciale, s-ar putea sa regretati ca nu ati avut ocazia de a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite pana duminica.

Avem un frigider Fram și multe alte premii pentru tine! Ca să le câștigi, trebuie doar să te bucuri de gustul specialităților în stil iberic. Cumpără orice produse #SolYMar pe un bon de minimum 70 lei și înscrie bonul pe site ca să intri în CONCURS.

URMEAZĂ-ȚI PASIUNEA PENTRU BUCĂTĂRIA ÎN STIL IBERIC ȘI CÂȘTIGĂ. Înscrie aici bonul și intră în tragerea la sorți! Perioada campaniei: 27.02 – 05.03.2023.

This post was last modified on feb. 28, 2023, 8:42 AM 08:42

Disqus Comments Loading...