X

ALERTA privind BCR Romania Extrem de IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania, una dintre bancile din Romania cele mai mari din toata tara, este in centrul unei alerte foarte importante despre care ar trebui sa stie toti cei care ii folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca un nou atac cibernetic din cauza caruia putem ramane fara banii din conturile pe care le avem acum.

BCR Romania i-a avertizat pe clientii din toata Romania in repetate randuri in legatura cu atacurile cibernetice care se desfasoara in Romania in acest moment, iar din pacate mai jos puteti vedea unul dintre cele mai noi mesaje care sunt trimise romanilor din toata tara prin email, ele fiind extrem de periculoase.

BCR Romania ne-a avetizat in repetate randuri in legatura cu faptul ca din cauza acestor mesaje putem sa fim lasati fara datele personale, dar si banii din conturile bancare, iar asta pentru ca atacurile cibernetice de acest gen sunt gandite pentru a ne pacali cat mai usor, si a ne extrage banii pe care ii avem.

Spre deosebire de alte atacuri cibernetice de acest gen, de data aceasta imaginea celor de la BCR este folosita doar pentru un mesaj care le spune oamenilor ca ar trebui sa se uite la noile conditii pentru utilizarea conturilor, fara a fi speriati ca au vreun cont, sau card blocat, din cauza unor probleme.

BCR ne spune totusi ca orice fel de email-uri in care se vorbeste despre securitate, sau alerte, ar trebi tratate destul de circumspect, iar asta pentru ca in cele mai multe dintre cazuri vorbim despre nimic mai mult decat fraude gandite pentru a ne face noua cat mai mult rau, in principal prin furtul banilor pe care-i avem.

This post was last modified on mart. 1, 2023, 4:48 PM 16:48

Disqus Comments Loading...