Informarile ENGIE cu Mesaje de IMPORTANTA MARE pentru Clientii Romani

Informarile ENGIE Mesaje IMPORTANTA MARE Clientii Romani

ENGIE, una dintre companiile cele mai importante ale Romaniei pe care se bazeaza foarte multi romani pentru livrarea serviciilor de gaze naturale si energie electrica, le transmite acestora doua informari foarte importante despre care ar trebui sa stie in momentul de fata, pentru ca sunt vizati direct.

ENGIE vorbeste intr-o prima faza despre faptul ca a facut o serie de lucrari de mentenanta pentru website-ul sau in cursul zilei de ieri, acesta fiind disponibil cu intermitente in acea perioada, iar desi acum totul pare sa fi revenit la normal, daca apar probleme in timpul utilizarii, atunci macar stiti ce se intampla.

Separat de acest lucru, ENGIE Romania vorbeste despre faptul ca este important pentru clientii din toata tara sa apeleze la specialisti care sa ii ajute sa faca cele mai bune alegeri pentru a fi siguri ca folosesc in deplina siguranta serviciile care sunt oferite de catre companie in momentul de fata in Romania.

ENGIE Romania explica mai jos cand trebuie sa facem in mod obligatoriu verificarea instalatiei de gaze naturale, pentru a putea descoperi eventuale probleme care exista in ceea ce priveste utilizarea agentului care este furnizat, iar mai multe informatii importante sunt disponibile direct pe website-ul companiei.

Este important să ai alături specialiști care să te ajute să te bucuri de un cămin sigur. Cu ofertele ENGIE verificările și reviziile sunt realizate corect, în timp și de personal autorizat ANRE și ISCIR. Pentru a te asigura că realizezi serviciile tehnice obligatorii în timp util fii atent la informările pe care ți le transmitem sau reține că.

Verificarea periodică a instalației de gaz și a centralei termice se realizează la maximul 2 ani sau la cerere; revizia periodică a instalației de gaz se realizează la maximum 10 ani, dacă nu a mai fost folosită de peste 6 luni, după orice eveniment care ar fi putut afecta instalația sau la cerere.