X

Masurile Kaufland pentru Clientii Romani, Beneficiul IMPORTANT Oferit

Kaufland, grup comercial care detine un numar foarte mare de hypermarket-uri in toata Romania in momentul de fata, le vorbeste romanilor din intreaga tara despre faptul ca le ofera posibilitatea de a se bucura de promotii personalizate daca aleg sa isi faca un Kaufland Card pentru cumparaturile zilnice.

Kaufland vorbeste mai jos despre faptul ca daca avem un Kaufland Card, si folosim aplicatia dedicata pentru a inregistra achizitiile pe care le facem, atunci avem ocazia de a profita un sistem care ne poate oferi promotii personalizate in baza cumparaturilor pe care le facem in mod regulat in magazine.

Conform explicatiilor pe care Kaufland Romana le ofera in momentul de fata, este necesar sa scanam cardul de fidelitate la casa de marcat pentru a putea avea inregistrate in cadrul contului nostru achizitiile, si a fi activat sistemul care afiseaza promotii personalizate in functie de achizitiile pe care le facem noi.

Kaufland Romania are de foarte multa vreme acest beneficiu pentru clientii care au Kaufland Card, astfel ca nu vorbim despre vreo noutate, insa chiar si asa, compania le ofera romanilor ceva care le poate aduce reduceri chiar foarte bune, deci merita sa aveti in vedere ceea ce este oferit pentru noi acum.

De acum te poți bucura de cumpărături mai ușoare și mai plăcute. Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.

Spunem „pe bune” pentru că într-o lume plină de promoții la tot pasul, noi vrem să îți aducem promoțiile care se potrivesc stilului tău de viață. S-ar putea chiar să ai impresia că au fost făcute direct de către tine, pentru că promoțiile personalizate sunt generate automat pornind de la cumpărăturile tale din magazinele noastre.

This post was last modified on mart. 1, 2023, 9:11 AM 09:11

Disqus Comments Loading...