X

Volodimir Zelenski Anunta Intensificarea Luptelor din Ucraina

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial intensificarea luptelor care se dau in Ucraina in momentul de fata, iar asta pentru ca in orasul Bahmut au loc confruntari foarte dure intre armata ucraineana si cea rusa, dar orasul inca e sub controlul ucrainienilor.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre cererea de pedepsire a criminalilor de razboi, ceva ce vedem inca de la inceputul razboiului, dar ceva ce nu se intampla cu prea multi dintre rusii care au participat pana acum.

“El a mai ținut astăzi o întâlnire a Stavka. Din nou într-un format extins. Au raportat GUR, Ministerul Apărării, Comitetul Central, comandanții direcțiilor. Ne ocupăm de situația de pe fiecare dintre primele linii în detaliu.

Cel mai dificil, ca și înainte, este Bakhmut și bătăliile care sunt importante pentru apărarea orașului. Rusia nu numără deloc oamenii, trimițându-i la atacuri constante asupra pozițiilor noastre. Intensitatea luptei este doar în creștere.

Desigur, Stavka a luat în considerare și alte zone din Donbas, precum și zonele de responsabilitate ale grupurilor „Tavria” și „Odesa”. Generalul Moskalyov a raportat despre situația din jurul Hersonului și din regiune.

Generalul Nayev a raportat despre situația din nord și de-a lungul perimetrului graniței – forțele noastre sunt în control asupra situației.

Pregătim întoarcerea soldaților noștri la acțiuni active pentru eliberarea pământului nostru. Ne amintim de acest obiectiv complet corect al nostru și ne apropiem de realizarea lui în fiecare zi.

Ucraina va fi liberă. Toată Ucraina. Slavă tuturor celor care luptă acum pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!

Din prima zi a invaziei pe scară largă a Rusiei, statul nostru a simțit sprijinul Curții Penale Internaționale.

În cadrul unei întâlniri cu procurorul Curții Penale Internaționale, Karim Khan, acesta a spus că crimele groaznice comise de ocupanții ruși pe teritoriile Ucrainei nu trebuie să rămână nepedepsite. Cei vinovați de ele trebuie aduși în fața justiției.

Este important pentru noi să auzim semnale de sprijin și importanța justiției. Aceasta înseamnă că nu suntem singuri în dorința noastră de a obține dreptate pentru Ucraina și împreună vom putea restabili dreptatea pentru Europa și lume. Pentru ca astfel de crime groaznice să nu se poată repeta în viitor, nici măcar teoretic.

Viața ucraineană va avea inevitabil un nou început după acest război.

Inginerie mecanică în Ucraina, prelucrare agricolă în Ucraina, producție de arme în Ucraina, inclusiv drone moderne, IT în Ucraina, transport și infrastructură în Ucraina, localizarea afacerilor în Ucraina și logistică convenabilă către alte piețe din Ucraina, capitalul uman al Ucrainei – toate acestea nu sunt doar oportunități de investiții, nu doar industrii și nu doar creștere. Acesta este un spațiu larg pentru victorii.

În discursul adresat consiliului de administrație al Asociației Naționale a Producătorilor din SUA, el a îndemnat afacerile americane să se pregătească pentru aceste victorii acum, să vină acum în Ucraina. Pentru ca până când vom restabili pacea, munca lor grea a dat deja roade.”

This post was last modified on feb. 28, 2023, 10:42 PM 22:42

Disqus Comments Loading...