X

Actiunile E.ON de ULTIMA ORA cu Decizii IMPORTANTE Anuntate Clientilor din Romania

E.ON, una dintre companiile de energie din Romania care furnizeaza gaze naturale si electricitate impreuna cu solutii de energie, ii anunta in mod oficial pe clientii din Romania cu privire la deciziile importante de ultima ora care au fost luate pentru toti cei care beneficiaza de carduri de energie in momentul de fata.

E.ON vorbeste mai jos despre modalitatile prin care ne putem plati facturile folosind cardurile de energie, chiar daca vorbim despre facturile electronice, iar asta pentru ca in cazul acestora vorbim totusi despre o metoda diferita de livrare, dar chiar si asa, ele pot fi platite la fel de usor precum una obisnuita.

In baza deciziilor luate de catre E.ON Romania pentru clienti, puteti vedea mai jos faptul ca putem plati facturile electronice foarte usor prin website-ul companiei, prin mandat, posta, sau chiar la postasul care vine la noi sa ne aduca orice, acestia avand terminale speciale de plata cu care pot incasa facturile.

E.ON Romania explica mai jos procedura prin care putem plati o factura cu un card de energie la un postas, iar solutia in sine este una cat se poate de simpla, si oricine poate sa profite de ea, daca este dornic, iar asta pentru ca in final vorbim despre o masura pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea.

Cum plătești factura electronică cu cardul de energie ? Nu e nevoie să o dezactivezi. Nu e nevoie să o tipărești. Deschide PDFul facturii și salveaz-o pe telefon sau pe laptop. Apoi, o poți achita folosind cardul de energie astfel: Online – prin mandat poștal accesând platforma Poștei Române și urmând pașii indicați.

SAU o poți achita direct la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului sau la oficiul poștal, prin mandat. Poștașul are cititor optic pentru codul de bare. Deschizi contul E.ON Myline de pe telefon sau accesezi factura din mailul de emitere factură de la E.ON. Selectezi factura pe care vrei să o achiți prin click pe ea și prezinți codul de bare de pe ecran la poștaș pentru citire. Poștașul scanează codul de bare de pe ecranul telefonului tău.

This post was last modified on mart. 2, 2023, 12:02 PM 12:02

Disqus Comments Loading...