X

Austria Influenteaza Suedia sa ia o RADICALA Masura dupa Blocarea Intrarii Romaniei in Schengen

Austria influenteaza Suedia sa ia o masura radicala in plina discutie privind problemele legate de Spatiul Schengen, iar dupa blocarea aderarii Romaniei si lobby-ul facut de Karl Nehammer si Gerhard Karner, la Stockholm se discuta despre modalitati prin care sa fie repatriati migranti care locuiesc de zeci de ani in tara deja.

Austria i-a cerut Suediei ajutor pentru reformarea sistemului de azil din Europa in ideea salvarii spatiului SChengen, iar acum suedezii vor sa convinga oamenii care au primit azil in tara, si locuiesc chiar si de zeci de ani acolo, sa se intoarca in tarile de origine, sau cel putin asta a afirmat ministrul pentru migratie, Maria Malmer Stenergard.

Austria a facut o serie de cereri radicale Europei pentru reducerea migratiei ilegale si “salvarea” Spatiului Schengen, iar Suedia pare sa caute masuri si mai radicale pentru a isi reduce numarul de migranti din tara, ceea ce am putea vedea inclusiv de la guvernul de la Viena, insa deocamdata ramane de vazut ce vor face suedezii.

“Întoarcerea a fost un domeniu prost tratat în politica suedeză, iar Consiliul suedez pentru migrație nu s-a concentrat asupra ei. Vrem să vedem o schimbare în acest domeniu. Guvernul suedez vizează marile grupuri care au venit în Suedia în ultimele decenii și care, nu au reușit să se integreze în societate.

Persoanele care au reședința în Suedia și care doresc să se mute înapoi în țările lor de origine ar trebui să primească informații despre posibilitățile de întoarcere și despre ajutorul și sprijinul pe care îl pot primi. În 2021, 20% din populația suedeză s-a născut în străinătate, iar 33% din populația suedeză are cel puțin un părinte născut în străinătate.”

This post was last modified on mart. 2, 2023, 4:51 PM 16:51

Disqus Comments Loading...