X

Hotararea Raiffeisen Bank foarte IMPORTANTA, ce da GARANTAT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania, are vesti grozave pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a dezvaluit ceea ce da garantat oamenilor in momentul de fata, si vorbim despre 100 de LEI direct pe card pentru 1.000 de oameni care isi fac un cont nou.

Raiffeisen Bank spune ca in cadrul unei noi campanii care este in plina desfasurare in Romania in momentul de fata, ofera 100 de LEI gratuit primilor 1.000 de clienti care isi fac un cont cu zero costuri, dar care fac si o tranzactie de minim 50 de LEI folosind acel card nou care a fost emis de catre banca.

Puteti vedea in mesajul de mai jos al celor de la Raiffeisen mai multe informatii cu privire la campania care este acum in plina derulare, astfel ca va puteti face o idee cat se poate de clara cu privire la ceea ce a decis banca sa ne ofere, insa desigur ca doar pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania.

Raiffeisen are si un regulament de participare la aceasta campanie speciala, si e bine sa il respectati, iar asta pentru ca nu o faceti, veti pierde sansa de a castiga oricare dintre banii care ne sunt pusi la dispozitie de catre banca, si nu se stie cand va mai fi lansata vreo alta campanie similara de catre ea, din pacate.

100 lei garantat in cont pentru primii 1000 de clienti! Inca putin si poti avea 100 lei in plus in contul tau cu ZERO costuri! Descarca aplicatia Smart Mobile si deschide cont 100% online! Fii printre primii 1.000 de clienti care isi deschid cont curent 100% online cu card Visa atasat in perioada 1 martie-19 martie 2023.

Fa o tranzactie de 50 de lei si primesti garantat 100 de lei in cont. Daca nu poti deschide contul din aplicatie, completeaza formularul de mai jos si revenim noi catre tine in cel mai scurt timp. Perioada promotiei: 1 – 19.03.2023. Detalii in regulament si actul aditional

This post was last modified on mart. 2, 2023, 6:36 PM 18:36

Disqus Comments Loading...