X

SCHIMBARE BANCA Transilvania Anuntata Oficial Tuturor Clientilor din Romania

BANCA Transilvania isi anunta in mod oficial clientii din Romania in legatura cu schimbarile foarte importante pe care a decis sa le faca, si dupa cum veti putea vedea mai jos, vorbim despre masuri de bun augur care nu ar trebui sa fie in vreun fel trecute cu vederea, pentru ca s-ar putea sa regretam decizia.

BANCA Transilvania isi anunta clientii din Romania in legatura cu faptul ca incepand de acum oricare dintre cei care au carduri cu puncte STAR, pot incepe sa le foloseasca pentru cumparaturi online, ceva ce nu a fost disponibil, dar care incepe sa fie oferit de acum, ca o veste extrem de buna pentru noi.

Stiti deja ca BANCA Transilvania ofera de foarte multa vreme punctele STAR ca un beneficiu de fidelitate pentru clientii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar incepand de acum putem sa le folosim la si mai multe lucruri, dar mai multe detalii exista in cadrul website-ului pe pe care il are banca.

BANCA Transilvania are un numar limitat de parteneri pentru care putem folosi punctele star in vederea platii, astfel ca e bine sa fiti vigilenti la acest lucru, deoarece exista posibilitatea sa nu puteti cumpara cu puncte STAR online chiar de la oricine doriti, dar Altex e unul dintre magazinele online care ne permite sa facem asta.

Avem vești bune pentru tine: de acum poți folosi punctele STAR și la shopping online. Dacă nu știi de unde să începi, îți dăm noi un tips: hai pe Altex Romania. Daca ai nevoie sa cumperi ceva azi, insa nu dispui de toata suma, cardul de cumparaturi te poate ajuta.

Beneficiezi astfel de produsele pe care le doresti, iar plata acestora o poti face in rate. Oriunde platesti cu cardul STAR, in magazine sau online, in tara sau strainatate, ai comision 0. Primesti de la BT un bonus de 10 puncte Star ( echivalentul a 10 lei) dupa ce folosesti prima data cardul STAR la comercianti.

This post was last modified on mart. 2, 2023, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...