Austria are Sustinerea Elvetiei pentru Masuri RADICALE dupa Blocarea Intrarii Romaniei in Schengen

Austria Sustinerea Elvetiei Masuri RADICALE Blocarea Intrarii Romaniei Schengen

Austria are sustinerea Elvetiei cand vine vorba despre noile masuri radicale propuse in UE pentru Spatiul Schengen, dupa blocarea intrarii Romaniei, iar asta vine dupa ce autoritatile elvetiene au publicat cifre care arata ca numarul migrantilor ilegali care au intrat in tara in anul 2022 este de cam 3 ori mai mare decat in cursul anului 2021, ceea ce este ingrijorator.

Austria a cautat, si a gasit, sustinatori pentru ideile sale privind construirea de noi garduri la frontierele externe ale Uniunii Europene, dar si pentru crearea de centre de gazduire a migrantilor in acele zone, iar cifrele publicate de Elvetia vin in sustinerea afirmatiilor, dar si a cererilor, facute pana in momentul de fata de catre Karl Naehammer si guvernul sau.

Austria suplimenteaza lobby-ul din Europa cu o campanie de creare, sau intarire, a relatiilor cu tarile din care vin majoritatea migrantilor, exemplul cel mai bun fiind vizita din Maroc de saptamana aceasta, iar cu ajutorul unor tari importante din Uniunea Europeana, va reusi cu siguranta sa isi indeplineasca multe dintre obiectivele pe care si le-a stabilit cu privire la migratia ilegala.

“Peste 2.776 de migranți ilegali au fost depistați la granița Italo-Elvețiană cu Ticino, în prima lună a acestui an. Același lucru notează că în 2022 numărul de migranți depistați la acest punct de trecere a frontierei a fost și mai mare. Autoritățile din Elveția au înregistrat aproximativ 52.000 de intrări neregulate anul trecut.

De aproximativ trei ori mai multe decât cele înregistrate în 2021, în timp ce majoritatea erau cetățeni ai Afganistanului și Marocului. Potrivit Oficiului Federal pentru Vamă și Securitate a Frontierei (BAZG), numărul înregistrat a crescut de la 18.859 înregistrate în 2021 la un total de 52.077 anul trecut.”