X

Informatie E.ON de Foarte MARE IMPORTANTA Transmisa Clientilor Romani

E.ON, sursa de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara, a emis o serie de informatii extrem de importanta despre care trebuie sa stie extrem de multi oameni, iar asta deoarece explica metoda prin care se poate plati factura folosind cardul de energie, dar online, nu in magazine.

E.ON a spus deja ca oricare dintre romani pot plati facturile cu cardurile de energie direct la postasii care vin in casele lor, iar asta pentru ca ei au terminale POS cu care pot incasa facturile emise de catre companie, insa daca dorim, putem sa le achitam deasemenea separat, online, sau in magazinele fizice.

Conform celor de la E.ON Romania, procedura de plata este una cat se poate de simpla, deci in mod teoretic oricine ar trebui sa o poata realiza foarte rapid, astfel ca daca sunteti dornici sa profitati de tot, puteti sa va uitati la informatiile de pe website pentru a vedea exact ce puteti face cu oricare card de energie.

E.ON Romania nu este singura companie care ofera posibilitatea de a folosi cardurile de energie intr-un asemenea mod, alte companii oferind posibilitati similare, astfel ca in final depinde doar de noi sa ne decidem ce vrem sa facem cu ele pentru a plati ma usor, si mai rapid, facturile care ne sunt emise.

๐€๐ข ๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ซ๐š ๐ž๐ฅ๐ž๐œ๐ญ๐ซ๐จ๐ง๐ข๐œ๐šฬ† ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ญ๐šฬ† ๐ฅ๐š ๐„.๐Ž๐? ๐๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ! ๐€๐ญ๐ฎ๐ง๐œ๐ข ๐ฉ๐ฅ๐šฬ†๐ญ๐ž๐ฌฬง๐ญ๐ข ๐ฆ๐š๐ข ๐ฎ๐ฌฬง๐จ๐ซ ๐Ÿ๐จ๐ฅ๐จ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐œ๐š๐ซ๐๐ฎ๐ฅ ๐๐ž ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž. Descarci factura pe telefon sau laptop. Scaneazฤƒ buletinul titularului de contract ลŸi cardul de energie.ย Achiลฃi factura E.ON folosind cardul de energie.

Preferi platile cash la POS in magazinele partenere? Descarca si instaleaza gratuit aplicatia E.ON Myline pe telefon si ai mereu acces la codul de bare in sectiunea โ€œFacturiโ€. Astfel poti plati cu numerar sau card, oricand, fara sa mai tiparesti factura E.ON ori sa o ai la tine.

This post was last modified on mart. 4, 2023, 9:43 PM 21:43

Disqus Comments Loading...