X

Informatiile E.ON foarte IMPORTANTE Anuntate Clientilor din Romania

E.ON, unul dintre marii furnizori de servicii de gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani, ii anunta pe oameni in legatura cu o serie de informatii foarte importante despre care unii probabil nu stiau, iar asta pentru ca le aduce in atentie posibilitatile de programare in magazine, sau sistemul Direct Debit.

E.ON explica mai intai faptul ca oricare dintre romanii din intreaga tara au posibilitatea de a programa o vizita in oricare dintre magazine pentru a nu astepta la coada in momentul in care au de rezolvat o problema, sau vor sa contracteze vreun serviciu, lucrurile fiind foarte serios simplificate pentru oameni.

In ceea ce priveste sistemul Direct Debit, cei de la E.ON Romania spun ca este vorba despre posibilitatea de a avea platite in mod automat facturile care ne sunt emise, fara ca noi sa ne mai facem griji in legatura cu faptul ca ele nu sunt achitate, si exista posibilitatea suspendarii serviciilor pentru neplata oricand.

E.ON Romania explica pe website-ul sau in detaliu ce inseamna aceste beneficii care sunt oferite romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca vorbim despre ceva despre care trebuie sa stie oricare dintre oamenii care ajung in locatii pentru orice anume au nevoie, iar vestile sunt cat se poate de bune.

Dacă ai nevoie să vii în magazin, e necesar să îți programezi înainte vizita și nu mai stai la coadă. Folosește serviciul E.ON eBooking și te programezi în 3 pași simpli: Alegi magazinul, ziua și ora. Primești codul de rezervare pe e-mail. Introduci codul primit în aparatul de ticketing din magazin și ești preluat imediat de un consultant.

Direct Debit înseamnă debitarea automată a contului tău bancar cu contravaloarea facturilor de utilități sau servicii. Tu decizi cât timp împuternicești banca să achite facturile E.ON emise pe numele tău și care este suma care poate fi debitată din contul tău lunar: poți defini o sumă fixă sau variabilă (cu sau fără plafon maxim).

This post was last modified on mart. 4, 2023, 10:14 AM 10:14

Disqus Comments Loading...