X

GRATUIT de la Kaufland in 2023, Anuntul pentru MILIOANE de Romani Astazi

Kaufland ii anunta in mod oficial in momentul de fata pe romanii din intreaga tara despre o decizie extrem de importanta in baza careia a decis sa dea gratuit pentru oricare dintre cei interesati o serie de vouchere in valoare de 500 de LEI, pe care le putem folosi la orice fel de cumparaturi din magazinele sale.

Kaufland explica mai jos ceea ce trebuie sa facem pentru a ne inscrie in promotia pe care o are in plina derulare in momentul de fata, un simplu comentariu lasat la postarea de mai jos fiind suficient pentru a ne permite sa intram in cursa pentru castigarea premiilor care sunt oferite in momentul de fata de catre companie.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la Kaufland Romania ne spun ca intreaga promotie se incheie in data de 9 martie, insa voucherele vor fi acordate efectiv abia in toamna acestui an, asa ca vom avea extrem de mult de asteptat pana in momentul in care ne vom putea folosi efectiv de ele.

Kaufland Romania le permite oricaror romani sa se inscrie la aceasta promotie speciala, fie ca ii sunt clienti, sau nu, dar e important sa stiti ca aveti nevoie si de un Kaufland Card pentru a putea folosi acele vouchere care ne sunt oferite in mod gratuit, deci e bine sa aveti unul facut in prealabil pentru a va putea bucura de premii.

CONCURS: Câștigă unul din cele trei vouchere de 500 de lei cu care poți face ce cumpărături vrei în Kaufland. Lucrurile sunt simple: trebuie să lași un comentariu în care să etichetezi omul care stă “la volanul’ căruciorului atunci când mergi prin Kaufland!

Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Detalii și regulament pe website. Concursul se încheie pe 9 martie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 13-15 septembrie. Baftă multă!

This post was last modified on mart. 5, 2023, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...