Saptamana la Orange, ce da GRATIS Clientilor din Toata Romania

Saptamana la Orange GRATIS Clientilor Toata Romania

Orange, grupul de telecomunicatii care are cel mai mare numar de clienti din toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe toti in legatura cu faptul ca a hotarat sa le ofere posibilitatea de a se bucura gratis saptamanal de beneficii speciale care sunt disponibile exclusiv pentru cei care au cartele prepay.

Orange explica pe website-ul sau ce inseamna acest lucru, dar si ca promotia in sine este dispinibila numai prin intermediul platformei MyOrange in momentul de fata, deci daca nu aveti un cont, este imperios necesar sa faceti unul, pentru ca nu exista vreo alta sansa de a profita de aceasta promotie speciala.

3 bonusuri saptamanale sunt oferite gratis de catre Orange Romania pentru milioanele de clienti care au cartele prepay, ele avand o perioada de valabilitate de 7, 30, sau 60 de zile, insa utilizarea lor e posibila numai cu o optiune de minim 5 euro, in Romania, sau 12 euro, daca vreti sa o faceti in roaming.

Orange Romania explica pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim in momentul de fata in legatura cu aceasta promotie speciala pe care o deruleaza pentru noi, iar asta pentru ca ea este disponibila doar pentru o perioada limitata de timp, si numai in anumite conditii speciale acum.

Alege-ți bonusul săptămânal pentru numărul tău PrePay. Alege-ți bonusul dorit în fiecare săptămână pentru numărul tău PrePay, exclusiv din My Orange. Activează săptămânal bonusul preferat, exclusiv din My Orange. Bonusul poate fi activat pe orice număr PrePay și va putea fi folosit după primirea SMS-ului de confirmare a activării.

În fiecare săptămână poți activa un singur bonus din cele 3 disponibile, pe un număr PrePay. Fiecare bonus este valabil 7/30/60 zile și poate fi folosit național cu o opțiune activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune activă de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.