X

SCHIMBAREA BCR Romania Facuta si Anuntata Clientilor din Romania

BCR Romania a anuntat in mod oficial pentru clientii din toata Romania una dintre foarte importantele schimbari pe care a decis sa le faca in momentul de fata, iar conform informatiilor anuntate de catre companie, vorbim despre o noua posibilitate de a face investitii direct din asistentul George, pe care il are banca.

BCR Romania explica mai jos faptul ca putem sa facem investitii de pe orice fel de dispozitive, fie ca este vorba despre cele mobile, sau prin platforma online, deschiderea unui portofoliu de investitii putand fi realizata foarte simplu de catre oricare dintre clienti, fara documene suplimentare care sa trebuiasca semnate.

Explicatiile celor de la BCR Romania cu privire la acest nou sistem de investitii ar trebui sa le dea clientilor convingerea ca vor putea sa isi investeasca si sa isi administreze foarte usor investitiile de oriunde, si oricand, astfel ca e important sa ne uitam cu atnetie la ceea ce ni se spune pentru a sti cum sa investim.

BCR Romania explica mai jos si cateva dintre tipurile de investitii pe care le putem face in momentul de fata, iar asta pentru ca incearca sa ii ajute pe oameni sa inteleaga de ce merita macar sa citeasca informatiile suplimentare pe care le are pe website cu privire la investitiile pe care le putem realiza noi.

“Investiții direct din George? Da, 100% online, de pe orice device folosești. De acum, îți poți deschide un portofoliu de investiții online, fără hârtii, fără comisioane și fără drumuri la bancă, prin semnarea digitală a contractului de investiții financiare.

Unități de fond la fonduri mutuale administrare local sau global, instrumente financiare tranzacționate la bursă sau investiții lunare Capital Plan – toate sunt la câteva click-uri distanță de pe orice device.”

This post was last modified on mart. 5, 2023, 12:33 PM 12:33

Disqus Comments Loading...