X

Anunturi E.ON pentru Clientii Romani foarte IMPORTANTE, ce Transmite Oficial

E.ON, cu milioane de clienti care depind de serviciile sale de electricitate si gaze naturale in momentul de fata in toata tara, ii anunta in mod oficial pe romanii care primesc serviciile sale despre modalitatile in care pot reduce garantat costurile de pe facturile de energie, ceea ce poate ajuta foarte multa lume.

E.ON vorbeste intr-o prima faza despre faptul ca reducerea costurilor cu energia este posibila daca eficientizam consumul, sau producem energie in regim propriu, ambele putandu-ne aduce facturi mai mici, insa pentru a doua este nevoie de o serie de investitii foarte serioase, ceea ce nu e la indemana oricui.

Pentru cei care vor sa produca energie in regim propriu, cei de la E.ON Romania au si solutii care faciliteaza acest lucru, ele nefiind chiar atat de ieftine, dar desigur ca asta nu mai mira pe nimeni, iar asta deoarece aceste solutii sunt, in general, destul de costisitoare, si nu sunt la indemana oricui, din pacate.

E.ON Romania vorbeste deasemenea si despre reducerea temperaturii din termostate in momentul in care vrem sa mai facem economii pentru energia pe care o consumam, dar ele nu sunt chiar atat de substantiale daca gradele nu sunt reduse suficient de mult, asa ca este important sa aveti in vedere si acest aspect.

Există două metode garantate de a reduce costurile cu factura de energie. Prima este eficientizarea consumului, a doua este producția de energie electrică în regim propriu. Dacă acum ceva timp părea doar un vis tehnologic îndepărtat, în prezent chiar este posibil să ne producem singuri energia electrică de care avem nevoie.

Te-am făcut curios? Află mai multe detalii pe website. Cu o floare nu se face primăvară, dar cu fiecare grad în minus pe termostat reduci factura la gaze naturale cu 6%. Cât despre primăvara adevărată din termometre… Mai aşteptăm puţin. Urmărește pagina noastră pentru si mai multe idei smart şi economii de impact.

This post was last modified on mart. 6, 2023, 12:45 AM 00:45

Disqus Comments Loading...