X

Clientilor LIDL Romania li se Ofera GRATUIT Vouchere de Cumparaturi, Cum le Obtii

LIDL Romania, unul dintre lanturile cele mai mari de supermarket-uri din toata tara noastra, le ofera clientilor posibilitatea de a primi gratuit vouchere de cumparaturi pe care le pot folosi pentru orice fel de achizitii, iar pentru a le obtine nu trebuie sa facem prea mare lucru, din fericire pentru noi acum.

LIDL Romania a decis sa continue o campanie speciala pe care o avea in derulare de ceva vreme, mai exact daca alegem sa furnizam feedback pentru cumparaturile pe care le facem din magazine, avem sansa de a castiga unul dintre cele 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare acum.

Mai mult decat atat, LIDL a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga inclusiv o o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, sau doua telefoane Samsung GALAXY S20 FE, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la conditiile de participare pentru aceasta promotie speciala care este acum in derulare.

Conform celor de la LIDL, pentru a participa trebuie doar sa oferim feedback pentru cumparaturile pe care le facem in magazinele din toata tara, si sa mentionam bonul de cumparaturi primit de la magazin, iar asa vom avea ocazia de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite chiar acum de companie.

LIDL deruleaza aceasta campanie speciala in tandem cu altele care sunt oferite pentru noi in momentul de fata, asa ca daca sunteti interesati de vreuna, este bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este listat pe website-ul companiei pentru a fi siguri ca nu ratati vreo promotie care chiar va intereseaza.

This post was last modified on mart. 6, 2023, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...