Lewis Hamilton DEZAMAGESTE Fanii Formula 1 cu un Anunt foarte IMPORTANT

Lewis Hamilton DEZAMAGESTE Fanii Formula 1 Anunt foarte IMPORTANT

Lewis Hamilton, unul dintre cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 din toate timpurile, ii dezamageste pe cei care urmaresc cu foarte mare interes competitia si cursele care au loc acum, iar asta pentru ca recunoaste in mod oficial faptul ca echipa Mercedes nu merge in directia corecta in momentul de fata, din pacate.

Formula 1 a debutat fara vreo victorie importanta pentru Lewis Hamilton si echipa Mercedes, ea nefiind in momentul de fata plasata nici macar pe podiumul primei curse de Grand Prix, iar aceasta desigur ca este o problema extrem de serioasa pentru echipa germana, care anual vrea sa se lupte pentru podium.

Lewis Hamilton s-a plans in 2022 din cauza masinii celor de la Mercedes, insa in 2023 compania a decis sa mearga cu acelasi design, iar aceasta decizie pare sa fi fost una gresita, iar asta pentru ca inceputul prost ar putea fi doar o noua rememorare a felului in care a debutat cel din anul 2022, unul extrem de dificil.

Lewis Hamilton a afirmat ca in ciuda faptului ca Mercedes s-a chinuit sa faca o masina competitiva pentru anul 2023, realitate a fost ca ea nu poate “tine pasul” cu masinile pe care ceilalti producatori le au, iar aceasta este o realitate care ar putea defini modul in care se desfasoara competitia in cursul anului 2023.

“Mi-a plăcut cu adevărat cursele. Am avut un început grozav, l-am luat pe Fernando în virajul 4 și am spus: „Oh, naiba, acesta este un început grozav de cursă”. M-am simțit ca unul dintre cele mai bune ture ale mele de început. Apoi pur și simplu mă alunecam.

Am avut atât de mult subvirare la început, am scos atât de multă aripă, nu am putut ocoli unele din viraje și pur și simplu nu am putut să țin pasul cu băieții din față. Timpul meu de mijloc a fost bun și apoi la final am fost atât de aproape de a-l prinde pe Carlos [Sainz pentru a patra poziția], dar [nu a fost] suficient de bun.”