X

Notificare a ENGIE pentru Clientii Romani cu un IMPORTANT Anunt Oficial

ENGIE, unul dintre principalii furnizori de servicii de energie electrica zi gaze naturale pentru romani din intreaga tara in momentul de fata, a emis o notificare despre care ar trebui sa stie multi dintre clientii din Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce pot face pentru a obtine o oferta mai buna pentru servicii.

ENGIE explica mai jso faptul ca intr-o asemenea situatie trebuie sa contactam compania pentru a beneficia de o oferta mai buna pentru serviciile sale, iar asta deoarece exista posibilitatea de a avea totusi preturi mai mici pentru serviciile care ne sunt oferite, insa trebuie sa cerem acest lucru de la companie.

Conform celor de la ENGIE Romania, trebuie sa urmam pasii de mai jos pentru a beneficia de orice fel de schimbare a conditiilor contractuale pentru serviciile care ne sunt oferite, insa vorbim despre o serie de pasi foarte simpli pe care oricine ii poate face pentru a se bucura de preturi mai bune, in final.

ENGIE Romania nu este singura companie de energie din Romania care le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de preturi mai bune pentru serviciile care le sunt oferite, altele facand acelasi lucru, insa deinde de noi pentru a cere sa ne fie oferite conditii contractuale mai bune, sau nu, cand le dorim.

În cazul în care ești deja client casnic ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru te așteptăm pe pagina contractare online. Aici îți alegi tipul de energie pentru care dorești o nouă ofertă și să urmezi pașii din contractare.

Dacă reprezinți o asociație de proprietari sau ai o afacere, poți vedea ofertele disponibile în paginile dedicate din website. Asociații proprietari – gaze naturale și energie electrică. Business – gaze naturale și energie electrică. Dacă online nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

This post was last modified on mart. 6, 2023, 6:39 PM 18:39

Disqus Comments Loading...