X

SCHIMBARI ale CEC Bank Anuntate Tuturor Clientilor din Romania

CEC Bank isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania in legatura cu schimbarile pe care a decis sa le faca pentru noi, iar asta deoarece a hotarat sa ne aduca o serie noua de carduri care sunt mai prietenoase cu mediul inconjurator, dar care au deasemenea si un design nou, teoretic mai interesant.

CEC Bank spune ca design-ul noilor carduri care pot fi alese de catre clienti a fost facut impreuna cu artisul roman Mihai Tenovici, acesta colaborand cu mai multe brand-uri romanesti pentru a crea design-ul unor produse oferite de catre ele, astfel ca in mod teoretic vorbim despre ceva care ar trebui sa fie pe placul romanilor.

In baza informatiilor pe care CEC Bank a decis sa ni le ofere, vorbim despre posibilitatea de a ne bucura de noi carduri care arata diferit, si sunt mai prietenoase cu mediul cand vine vorba de productie, astfel ca in mod teoretic vestile ar trebui sa fie foarte bune pentru toti romanii care sunt clienti ai banii.

CEC Bank spune ca aceste noi carduri pot fi deja cerute de catre clientii din Romania in oricare dintre agentiile sale din toata tara, deci daca sunteti cu adevarat dornici sa aveti unul in buzunar, trebuie doar sa mergeti, si sa cereti sa va fie emis de catre banca, apoi sa asteptati sa va fie livrat la domiciliu.

Cardurile noastre au de-acum haine noi, eco-friendly! Am relansat portofoliul de carduri cu un design care aduce în prim-plan tradițiile românești, într-un stil modern, actual. Designul noilor carduri de debit și de credit a fost realizat de cunoscutul artist român Mihai Țenovici, care și-a pus amprenta asupra mai multor branduri românești.

Procesul de tranziție va avea loc etapizat și se va aplica atât cardurilor nou-emise cât și celor reînnoite. Cardurile pot fi obținute din orice sucursală CEC Bank, dar și 100% online, fără drumuri la bancă, inclusiv de cei care lucrează în străinătate și au acte de identitate românești.

This post was last modified on mart. 6, 2023, 11:52 AM 11:52

Disqus Comments Loading...