X

Cererea Orange Transmisa pentru MILIOANE dintre Clientii din Romania

Orange le transmite milioanelor de clienti din toata Romania o cerere foarte importanta pe care ei nu ar trebui sa o treaca in momentul de fata cu vederea, iar asta pentru ca li se aduce in atentie ceea ce pot face daca au un telefon pe care nu il mai folosesc, nu il pot valorifica in mod corespunzator, si vor sa scape de el.

Orange le spune romanilor ca daca sunt interesati sa arunce la gunoi telefoanele vechi pe care nu mai pot obtine oricum bani, atunci le pot recicla in magazinele companiei, pentru ca unele dintre componentele din ele sa fie refolosite pentru dispozitive mobile noi, iar asa sa se elimine risipa la productie.

Cererea celor de la Orange Romania vizeaza orice fel de telefoane pe care nu le mai folosim, iar desi compania ofera inclusiv vouchere pentru anumite modele de telefoane, nu accepta chiar orice fel de produse in programele sale de buy-back, si nu numai, iar in cazul acestora preturile sunt oricum mai mici decat cele din piata.

Orange Romania incearca sa ii invete pe romani sa recicleze produsele electronice pe care in mod normal le-ar arunca, iar asta pentru ca refolosirea unor componente din ele pentru fabricarea altor dispozitive electronice poate contribui la reducerea consumului de resurse, dar si a poluarii, deci in final ajutam natura.

Știai că până la 90% dintre componentele unui se pot recicla? Aur, litiu, cupru, siliciu sunt doar câteva exemple de elemente care pot prinde o viață nouă, fie ca parte din telefoane și tablete noi, fie utilizate în domenii precum ingineria medicală sau aviație. Vino cu telefonul vechi în orice magazin Orange și fă o faptă bună pentru natură.

This post was last modified on mart. 7, 2023, 5:33 PM 17:33

Disqus Comments Loading...