X

SCHIMBARILE ENEL foarte IMPORTANTE Aduse in Atentia Clientilor din Romania

ENEL, companie din Romania de la care milioane de oameni primesc servicii de gaze naturale si electricitate in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe oamenii carora le livreaza aceste servicii despre modul in care arata facturile la energie electrica pe care le emite pentru final de decembrie 2022 si ianuarie 2023.

ENEL a facut in ultimele saptamani modificari pentru sistemele in baza carora sunt emise facturile pe care le primesc romanii din intreaga tara in momentul de fata, astfel incat ele sa includa modificarile legislative ale noii legi promulgate la final de decembrie 2022 pentru a ajuta romanii cu noi masuri de plafonare.

Avand in vedere ca ni s-a spus foarte clar ca facturile vor intarzia din cauza acestor modificari facute de catre ENEL Romania pentru clientii din toata tara, ceea ce vedem in momentul de fata este o explicatie foarte utila pentru clientii din toata Romania care asteptau livrarea acestor facturi de catre companie.

ENEL Romania va incepe sa trimita aceste facturi catre toti clientii din Romania in cursul urmatoarelor saptamani,a stfel ca ar trebui sa o primiti si pe a voastra cu toate modificarile implementate, doar ca va trebui sa aveti rabdare pentru a vedea daca a fost implementata in mod corect si plafonarea pentru contul vostru.

Cum arată facturile de energie electrică (aferente consumului din a doua jumătate a lui decembrie 2022 și ianuarie 2023) pe care le emitem în această perioadă și cum se calculează prețul? Ioana Alexandra Krekan, colega noastră, a răspuns la o serie de întrebări despre cum se aplică cele mai recente măsuri de sprijin din domeniul energiei. Explicațiile le găsiți în interviul de mai jos, detaliate direct pe o factură Enel de energie electrică.

This post was last modified on mart. 7, 2023, 10:55 AM 10:55

Disqus Comments Loading...