X

Anunt E.ON de ULTIMA ORA, ce Trebuie sa Stie Toti Clientii Romani

E.ON transmite un anunt de ultima ora pentru toti clientii romani, compania care furnizeaza servicii de gaze naturale si electricitate pentru milioane de oameni din intreaga tara, dezvaluind in mod oficial care sunt produsele electronice care genereaza cel mai mare consum de energie electrica intr-un an de zile.

E.ON spune ca vechile centrale termice consuma de departe cel mai mult curent intr-un an, intre 600 – 800 kWh, la distanta mai mare fiind aragazurile electrice, cu 445 kWH, sau congelatoarele cu 415 kWh, frigiderele obisnuite consumand pana la 330 kWh, in timp ce iluminarea casei poate consuma tot atat.

Daca aveti in casa un uscator de haine, e bine sa stiti ca el poate consuma pana la 325 kWh, masinile de spalat vase consumand pana la 245 kWh, in timp ce una de spalat rufe consuma pana la 200 kWh, conform celor de la E.ON Romania, televizoarele avand un consum anual de pana la 190 kWh.

E.ON Romania spune ca un simplu routeri Wi-Fi poate consuma pana la 135 kWh anual, un calculator consumand mult mai mult decat atat, de exemplu, si e bine sa stiti ce anume va genereaza consumul mare pe care il vedeti in facturile pe care le primiti in fiecare luna de la companiile care furnizeaza energie.

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐥𝐚 𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐢𝐞? Frigiderul, mașina de spălat vase, televizorul și chiar routerul de internet sunt în 𝐭𝐨𝐩 𝟏𝟎 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 care pot să consume, împreună, până la 3.400 kWh anual.  Vestea bună este că există soluții care ne pot ajuta să economisim până la 30% din consumul anual de energie.

Sunt pași mici care pot să facă diferența la facturi în fiecare lună. Află care sunt cei mai mari consumatori de energie din locuinţa ta. 50% din energia electrică dintr-o locuință este consumată de centrala termică, aragaz electric și congelator; O gospodărie în care locuiesc trei persoane consumă anual aproximativ 3.400 kWh.

This post was last modified on mart. 8, 2023, 9:16 PM 21:16

Disqus Comments Loading...