X

ATENTIONARE a BRD de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii din Romania

BRD, una dintre principalele banci din Romania cu milioane de clienti care-i folosesc serviciile in fiecare luna, isi atentioneaza clientii cu un anunt de ultima ora despre care trebuie sa stie toti chiar acum, iar asta pentru ca in cursul acestei nopti va derula lucrari de mentenanta pentru infrastructura sa online.

BRD explica mai jos faptul ca intre orele 22:00 si 00:00 urmeaza sa aiba loc lucrari de mentenanta pentru serviciile informatice pe care banca le ofera, iar in cursul acestor 2 ore nu vom putea folosi in mod permanent serviciul YOU BRD, posibil chiar deloc, iar asta va genera o varietate de probleme pentru clienti.

Conform informatiilor pe care BRD Romania le-a publica, ar urma sa fie imposibila validarea platilor cu cardul prin intermediul YOU BRD, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru inrolarea cardurilor prin Apple Pay, sau Google Pay, asa ca trebuie sa fiti extrem de atenti la ceea ce transmite banca in mod oficial acum.

BRD Romania incearca sa ii ajute pe clientii sai din Romania sa stie ce se va intampla in cursul celor 2 ore de la final de zi, iar asta pentru ca e o perioada in care multa lume ar putea avea nevoie de serviciile oferite prin YOU BRD, insa ele ar trebui sa fie complet indisponibile in cursul acelei perioade de timp.

În data de 08 Martie 2023, în intervalul orar 22:00 – 00:00, vor avea loc operațiuni de mentenanță asupra serviciilor informatice ale băncii. În acest interval, serviciul de online banking YOU BRD va fi indisponibil iar validarea plaților online cu cardul nu se va putea realiza. De asemenea în intervalul 22:30 – 23:30 înrolarea în Apple Pay și Google Pay va fi indisponibilă.

This post was last modified on mart. 8, 2023, 5:34 PM 17:34

Disqus Comments Loading...