X

NATO a Furnizat Ajutoare de 150 de Miliarde de Euro Ucrainei in Razboi

NATO a furnizat ajutoare totale in valoare de 150 de miliarde de euro Ucrainei in anul de razboi care a trecut, iar printre acestea se regasesc ajutoarele militare in valoare de 65 de miliarde de euro care sunt materializate in tehnica militara, munitie, si diverse tipuri de arme care au ajuns pe fronturile de lupta.

Jens Stoltenberg cere ajutarea in continuare a Ucrainei pentru a face fata atacurilor care nu contenesc, armata rusa fiind extrem de hotarata sa cucereasca orasul Bahmut in aceste zile, asta in timp ce bombardeaza inclusiv alte zone ale teritoriului ucrainean, iar razboiul pare extrem de departe de final.

“Trebuie să continuăm să oferim sprijin aliaților din Ucraina și NATO au sprijinit în ultimul an Ucraina cu un sprijin militar și financiar și economic în valoare de aproape 150 de miliarde de euro din care 65 de miliarde de euro este sprijin militar.

Acest lucru este deosebit de important pentru a crește producția de muniție. Aceasta este o problemă pe care aliații NATO au abordat -o de ceva timp. Și acum vom fi de acord cu noile orientări, noi cerințe pentru stocurile de muniție, asigurându -ne că amândoi ne putem reface propriile stocuri, dar și pentru a continua să oferim sprijin Ucrainei.

Și aliații NATO au semnat contracte și salut că au semnat contracte cu industria de apărare pentru a crește producția, având în vedere semnalele de cerere pe termen lung și mai mulți aliați NATO au intrat, de asemenea, în proiecte comune sau achiziții de diferite tipuri de muniții, dar și depozitare pentru muniție .”

This post was last modified on mart. 8, 2023, 7:51 PM 19:51

Disqus Comments Loading...