X

SCHIMBARI ale BANCA Transilvania de IMPORTANTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante care activeaza in acest moment in Romania, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata tara in legatura cu noi schimbari de importanta mare pe care le face in momentul de fata pentru noi, iar asta deoarece vrea sa le ofere romanilor servicii mai bune si mai complexe.

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca incepand de acum pot crea conturi BT Pay inclusiv pentru copiii care au varste cuprinse intre 14 si 18 ani, ei putand beneficia de o experienta similara cu cea pe care o are un client obisnuit al bancii in momentul de fata.

Conform celor de la BANCA Transilvania, optiunea Kiddo este de acum disponibila pentru BT Pay in Romania, iar cu ajutorul ei oricare dintre clientii care vor sa le ofere copiilor posibilitatea de a folosi acest serviciu, o pot face, asigurandu-le si fondurile necesare pentru a realiza platile pe care le doresc.

BANCA Transilvania explica mai jos si ce poate face un copil in cadrul versiunii BT Pay gandite special pentru ei, astfel ca in final vorbim despre o masura extrem de buna care poate ajuta copiii sa se bucure mai usor de servicii care pana recent erau disponibile exclusiv pentru adultii care trebuiau sa plateasca pentru tot.

Dacă încă nu știai, BT Pay e disponibil și pentru cei cu vârstele 14 și 18 ani. Nu e nevoie de o aplicație separată, e tot BT Pay, cu opțiunea Kiddo. Pentru a activa BT Pay Kiddo, intri în BT Pay și din tab-ul „Kiddo” îi dai acces copilului tău, pe numărul tău de telefon din sistemul băncii.

Te descurci singur cu alocația, bursa, ieșirile cu prietenii… și orice alte cheltuieli. Banii de buzunar îi ai direct în app, nu mai trebuie să ai cash la tine. Plătești pe net sau în orice magazin, indiferent de ce îți iei. Pui bani deoparte pentru ce ai pe wishlist

This post was last modified on mart. 9, 2023, 11:56 AM 11:56

Disqus Comments Loading...