Austria lui Karl Nehammer Anunta Oficial Masurile de ULTIMA ORA pentru Schengen, Romania

Austria Karl Nehammer Anunta Oficial Masurile ULTIMA ORA Schengen Romania

Austria lui Karl Nehammer are anuntate in mod oficial masurile de ultima ora pe care cancelarul de la Viena vrea sa le impuna dupa blocarea aderarii la Schengen a Romaniei, iar asta pentru ca migratia ilegala ramane un punct central al planului sau de tara pentru anul 2030, iar ceea ce vrea sa faca ar putea avea un impact major.

Austria ar trebui sa oblige migrantii sa stea minim 5 ani in tara pentru a primi beneficiile sociale pe care le primeste un cetatean obisnuit, iar guvernul de la Viena spune ca institutiile sale ar trebui sa decida cine intra in tara, nu crima organizata, iar asta nu e tocmai departe de ceea ce cer si multi dintre austrieci acum.

Austria vrea sa reduca substantial migratia ilegala, iar masurile pe care Karl Nehammer vrea sa le impuna sunt unele care cel mai probabil vor genera foarte multe discutii in interiorul tarii, mai ales ca limitarea drepturilor de ajutor social pentru migranti nu e tocmai ceva sustinut pana acum de catre Uniunea Europeana.

“În ceea ce privește migrația ilegală, a sosit timpul să se reorganizeze prestațiile sociale până în 2030, astfel încât doar cei care au locuit în Austria timp de cinci ani consecutiv să primească prestații sociale. Dacă nu faci asta, ar trebui să primești doar jumătate. Lupta împotriva migrației ilegale este și o luptă împotriva oamenilor care profită de ea.

Imigrația direcționată, controlată și ordonată ar trebui să fie posibilă pentru creșterea în Austria. Este esențial ca noi să decidem cine vine în Austria – și nu crima organizată. Mai sunt multe de făcut în îngrijirea solicitanților de azil. Dar aici trebuie acordate mai multe beneficii în natură decât în ​​numerar.”