Clientii LIDL Romania Anuntati OFICIAL despre SCHIMBARILE pentru Magazine

Clientii LIDL Romania Anuntati OFICIAL SCHIMBARILE Magazine

LIDL Romania isi surprinde clientii din toata tara cu o decizie foarte importanta care a fost luata pentru ei in momentul de fata, iar asta deoarece in magazine se vor face o serie de schimbari despre care ar trebui sa stie foarte multi dintre cei care ajung in ele incepand de saptamana viitoare, conform companiei.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca de luni vom avea disponibile noi produse de la Camara Noastra, in combinatie cu cele in stil britanic, sau irlandez, astfel ca va exista o varietate foarte mare de produse dintre care vom putea alege fix ceea ce ne intereseaza, dar pentru o perioada foarte limitata de timp

Puteti vedea chiar acum pe website-ul celor de la LIDL informatii suplimentare cu privire la unele dintre produsele care vor fi disponibile incepand de saptamana viitoare, iar asta pentru ca a fost publicat si catalogul oficial cu promotiile care vor fi oferite, deci puteti afla din timp exact ce veti putea cumpara.

LIDL desfasoara aceasta campanie la fel ca si celelalte care au fost active in oricare dintre magazinele sale si in trecut, astfel ca trebuie doar sa ne uitam cu foarte mare atentie la toate promotiile pentru a alege fix ceea ce ne intereseaza, mai ales ca vor fi destule lucruri dintre care vom putea alege ce vrem.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 13-19.03.2023. Ți-am pregătit: bunătăți din #CamaraNoastra,  produse în stil britanic și irlandez, articole pentru grădină … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

Te așteptăm de astăzi cu ustensile pentru micii grădinari: de la masă cu băncuțe din lemn și leagăn tip cuib, până la bucătărie de exterior și multe altele. Tu cât de des mergi cu bicicleta ? Fii activ/ă și echipează-te corespunzător cu accesoriile #Crivit din noua oferta Lidl.