X

Clientilor BRD Romania Li se Emite o ALERTA Extrem de Importanta

BRD Romania, una dintre foarte importantele banci din Romania in momentul de fata, are milioane de clienti care se bazeaza pe serviciile sale in fiecare luna, iar pentru ei vine si o alerta foarte serioasa care vizeaza o noua campanie de tip phishing care, din pacate, este in plina derulare chiar in acest moment.

BRD Romania are clientii vizati de o tentativa de frauda online care pune in centru pacalirea oamenilor ca urmeaza sa ramana fara acces la anumite servicii care sunt furnizate de catre banca, mesaje malitioase fiind trimise prin email catre romani din intreaga tara, ele directionand oamenii spre un website fals.

BRD Romania i-a avertizat pe romanii din intreaga tara ca in momentul in care primesc un mesaj precum cel din imaginea de mai jos, sa il ignore complet, iar asta pentru ca singura sa menire este de a ne directiona spre un website care il cloneaza pe cel al bancii, si ne cere datele personale pentru a ni se fura banii.

In baza informatiilor pe care BRD le-a publicat pana in momentul de fata pe website-ul sau, si nu numai, banca ne-a recomandat in multiple randuri sa nu cadem in plasa celor care vor sa ne faca rau prin metode de acest gen, iar asta pentru ca ele s-au dovedit a fi extrem de utile pentru hackeri in campaniile de furturi de bani.

BRD ne recomanda sa nu cadem in plasa hackerilor si pentru ca banii pe care acestia ii fura nu pot fi recuperati chiar tot timpul, astfel ca pot fi multe situatii in care exista o posibilitate foarte mare sa ramanem fara banii pe care-i avem in conturi, pentru ca transferurile sunt facute ca si cum le-am fi realizat noi.

This post was last modified on mart. 10, 2023, 12:28 AM 00:28

Disqus Comments Loading...