X

Rusia se Confrunta cu Probleme Majore in Armata, Vrea o Noua Mobilizare

Rusia se confrunta cu probleme majore cand vine vorba despre soldatii care sunt inrolati in armata sa in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre tot mai multa nemultumire din partea acestora, in principal pentru ca au fost trimisi pe front desi li s-a promis altceva, dar si pentru ca ar fi subordonati fortelor ucrainiene.

Armata rusa a subordonat cel putin un regiment de soldati rusi comandatilor trupelor din Donetsk, ceea ce nu a prea fost pe placul soldatilor armatei ruse, iar separat vrea sa faca o noua mobilizare in Donbas pentru a isi creste efectivele, incluzand si tineri care au varsta mai mica de 18 ani, conform unor informatii recente.

“Autoritățile ruse își intensifică probabil eforturile de recrutare în teritoriile ucrainene ocupate. Oficialii ucraineni au raportat pe 9 martie că autoritățile de ocupație ruse se pregătesc pentru un val de mobilizare din primăvara anului 2023 în zonele ocupate din regiunile Donețk și Lugansk și că ofițerii locali de recrutare militare au cerut instituțiilor de învățământ să trimită listele tuturor băieților născuți în 2006 până la 1 aprilie.i

Diferențele de tratament al soldaților ruși mobilizați și al forțelor Republicilor Populare Donețk și Lugansk (DNR/LNR) continuă să alimenteze plângerile și apelurile publice.

Un milblogger rus a amplificat un videoclip pe 8 martie cu o mulțime de soldați din Regimentul 1004 al Rusiei, compusă din soldați mobilizați din Kaliningrad, care se certau cu comandantul lor despre subordonarea lor față de forțele DNR.

Soldații i-au acuzat pe comandanții DNR că au împărțit elementele Regimentului 1004 și le-au trimis la asalt frontal fără pauze. Ei le-au cerut comandanților ruși să-i redistribuie în forțele teritoriale de apărare – așa cum ar fi promis oficialii ruși că vor fi atunci când vor fi chemați – și au amenințat că vor începe o luptă sau că se sinucid în masă.

This post was last modified on mart. 10, 2023, 7:24 PM 19:24

Disqus Comments Loading...