Masurile Kaufland pentru Magazine de Mare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Masurile Kaufland Magazine Mare IMPORTANTA Clientii Romani

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri care activeaza in Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial masurile de ultima ora pe care le ia pentru magazinele din tara noastra, iar asta pentru ca dezvaluit ceea ce vom putea cumpara de paste din toate locatiile sale, daca dorim.

Kaufland explica mai jos faptul ca pentru Pastele 2023 a decis sa aduca nu mai putin de 500 de produse care vor fi incluse in campania Eticheta Galbena, adica vor avea in mod garantat preturi mai bune decat cele ale concurentei, ele fiind toate produse de sezon, deci putem fi siguri ca vom cumpara ceva util.

Stiti deja ca in cadrul campaniei Eticheta Galbena, cei de la Kaufland Romania au 3.000 de produse pe care le vand la preturi mult mai bune decat in mod obisnuit, iar acestea 500 vin doar sa completeze lista existenta pentru ca noi sa ne putem bucura de Paste 2023 de preturi si mai bune pentru ceea ce dorim sa cumparam.

Kaufland Romania are aceste 500 de produse suplimentare disponibile doar pana in data de 19 aprilie 2023, deci avem o perioada foarte limitata de timp in care vom putea cumpara orice ne intereseaza din cadrul lor, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la toate ofertele speciale care sunt disponibile doar acum.

Am ales un sortiment de 500 de produse de folos în perioada sărbătorilor de Paște, care vor completa Eticheta Galbenă până pe 19.04.2023. Sunt produse menite să vină în ajutor în prepararea mesei perfecte alături de cei dragi, cu un coș Atât de ieftin!

Când spunem Paște românesc, vorbim despre obiceiurile din negura vremurilor, transmise din generație în generație, până în prezent. Dăruită de bunici nepoților, zestrea culinară s-a îmbogățit pe plaiurile natale și a ajuns să cuprindă în același tablou savoarea autentic românească și gustul modern al acestor timpuri.

Masurile Kaufland Magazine Mare IMPORTANTA Clientii Romani eticheta galbena paste 2023