X

Notificarile ENEL foarte IMPORTANTE Transmise Clientilor din Toata Romania

ENEL le transmite tuturor clientilor din Romania 2 notificari foarte importante despre care ei ar trebui sa stie imediat, iar asta pentru ca in atentie le este adus faptul ca daca vor, pot sa se foloseasca de aplicatia ENEL MyLine pentru a urmari consumul lunar inregistrat pentru facturi, dar si facturile care au fost platite.

ENEL explica mai jos faptul ca in cadrul platformei sale putem sa vedem un istoric al consumului in perioade determinate pentru a ne face o idee foarte clara cu privire la cat de multa energie am consumat, si asa ne putem gandi cum sa economisim mult mai eficient pentru a avea si facturi lunare mai mici.

Cand vine vorba despre citiri, cei de la ENEL Romania vorbesc mai jos despre tipurile pe care le vom vedea in contul nostru de client, pentru a ne face o idee si mai clara cu privire la modul in care sunt emise facturile pentru noi, dar si la ceea ce este inclus in ele de catre companie, totul fiind explicat clar.

ENEL Romania ne spune deasemenea ca in cadrul platformei putem sa vedem si ultimele 12 facturi care ne-au fost emise, iar asta ne ajuta sa avem si o evidenta mai clara a platilor pe care le-am facut, deci ne putem orienta mai usor in legatura cu banii pe care i-am avut de platit pentru aceste facturi in ultimul an.

Lunar compari consumul sau urmărești evoluția acestuia prin intermediul secțiunilor dedicate: Istoric consum și Compară consumul. La Istoric Consum vezi Perioada, Index Vechi, Index Nou și Cantitatea. De asemenea, vei observa că există mai multe tipuri de citiri și anume.

Autocitire – când citirea este facută de client. Citire – când citirea este facută de operatorul de distribuție. Estimat – când se estimează de către furnizor sau distribuitor. Estimat conventie – convenția este dată de client la contractare (cât crede că va consuma). Compari și vizualizezi ultimele 12 facturi emise și poți ține o evidență a plăților efectuate.

This post was last modified on mart. 11, 2023, 11:05 AM 11:05

Disqus Comments Loading...