Vestile BANCA Transilvania foarte IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

Vestile BANCA Transilvania IMPORTANTE Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania are vesti foarte importante pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, unele despre care ar trebui sa stie oricine foloseste serviciile sale, iar asta pentru ca in cadrul aplicatiei BT Pay a fost inclusa o functionalitate despre care ar trebui sa stim, si pe care putem sa o folosim.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre faptul ca aplicatia BT Pay are implementat un sistem special care ne ofera posibilitatea de a economisi bani in viata de zi, cu zi, iar asta pentru ca in momentul in care efectuam plati, el este capabil sa transfere o suma modica intr-un cont de economii in mod automat.

Conform informatiilor pe care BANCA Transilvania le-a publicat, sistemul are denumirea Round Up, iar mai jos aveti cateva explicatii cu privire la modul in care functioneaza totul din momentul in care decidem sa activam sistemul, ideea din spatele sau fiind una foarte buna, asa ca merita sa fie in atentia noastra.

BANCA Transilvania ofera acest sistem pentru oricare dintre clientii care au instalata aplicatia BT Pay in iPhone si Android, deci in mod teoretic oricine se va putea bucura de tot in propriul dispozitiv, daca doreste acest lucru, si va economisi bani in timp ce aplicatia lucreaza in beneficiul sau la fiecare plata.

E mai ușor să pui bani deoparte cu BT Pay. Prin Round Up. Prima dată, trebuie să alegi un multiplu de rotunjire: 1 leu, 5 lei sau 10 lei. După aceea, pentru fiecare plată pe care o faci cu cardul de debit, suma plătită se rotunjește până la multiplul pe care l-ai ales și se depune în contul tău de economii Round Up, care are și dobândă.

Hai să vezi un exemplu, ca să înțelegi și mai bine: ai ales multiplul de 1 leu și cumperi o cafea de 7,5 lei. Diferența de 0,5 lei ți se duce în contul de economii Round Up.