X

Decizia Orange pentru Clienti, ce da GRATUIT Milioanelor de Romani

Orange isi anunta clientii din intreaga tara in legatura cu ceea ce a decis sa le dea gratuit, grupul de telecomunicatii care are milioane de oameni care beneficiaza de pe urma serviciilor sale de comunicatii, luand decizia de a oferi vouchere in valoare de 300 de LEI fiecare pentru cei care urmaresc Orange TV Go.

Orange explica mai jos faptul ca oricare dintre clientii care se uita la DIVA folosind platforma Orange TV Go, vor avea posibilitatea de a castiga oricare dintre voucherele in valoare de 300 de LEi fiecare, ele putand fi folosite in cadrul magazinului online Notino pentru orice fel de achizitii care ne intereseaza.

Conform informatiilor pe care cei de la Orange Romania le-au publicat, vorbim despre o procedura foarte simpla de a ne inscrie in cadrul campaniei care este in momentul de fata in plina desfasurare, astfel ca oricine poate sa profite de sistem, daca este dornic, si poate castiga oricare dintre voucherele care sunt oferite.

Orange Romania deruleaza aceasta campanie exclusiv pentru clientii care au acces la platforma Orange TV Go, fie ca si-au facut un cont, sau urmeaza sa il faca, asa ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest aspect extrem de important inainte de a va decide daca vreti sa participati la campanie, sau nu.

Câștigă cu Orange TV Go și DIVA. Urmărește filmele de la DIVA prin Orange TV Go, între 6 și 26 martie, și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 15 carduri cadou Notino în valoare de 300 lei fiecare. Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces la DIVA în perioada campaniei.

This post was last modified on mart. 12, 2023, 12:40 PM 12:40

Disqus Comments Loading...