AVERTISMENT ING Bank de EXTREMA Importanta pentru Clientii din Romania

AVERTISMENT ING Bank EXTREMA Importanta Clientii Romania

ING Bank a emis un avertisment extrem de important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, si aduce in atentia imediata a tuturor faptul ca incepand din cursul zilelor trecute a implementat o modificare din cauza careia logarea in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android ar putea fi dificila.

ING Bank anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca nu au instalata cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, logarea in cadrul platformei sale online ar putea fi imposibila, deci este imperios necesar sa o instalati pentru a va putea loga din nou in cadrul aplicatiei.

Explicatia celor de la ING in legatura cu aceasta modificare aduce in centru faptul ca reinnoirea certificatelor de securitate pentru aplicatia dedicata iPhone si Android impune actualizarea acesteia pentru a ne putea loga in continuare in cadrul platformei, in caz contrar accesul fiind restrictionat in continuare.

ING stie foarte bine ca trebuie sa le ofere clientilor din Romania cele mai bune servicii tot timpul, astfel ca imbunatatirea securitatii aplicatiei este unul dintre elementele cele mai importante pe care banca le face in mod regulat, insa e important sa si avem cele mai recente versiuni ale aplicatiei pentru a beneficia de schimbari.

Logarea în Home’Bank îți dă bătăi de cap azi ? Păi poate nu ai ultima versiune a aplicației. Ca parte a procesului periodic de reînnoire a certificatelor de securitate, aplicația ING Home’Bank a primit un update. Așa că te vei putea loga din nou doar după actualizarea ei din Play Store sau App Store.

P.S.: Nu accesa linkuri pentru actualizarea aplicației primite pe alte canale de comunicare, dacă nu ai certitudinea că mesajul este de la noi.