X

Mesajul ENEL cu o Masura IMPORTANTA Decisa pentru Clientii din Romania

ENEL, companie de energie care si-a anuntat deja plecarea din Romania dupa vanzarea activelor din tara, are un mesaj foarte important care ii vizeaza pe clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca mai jos descrie cum anume poate fi facuta o solicitare de modificare tehnica a instalatiei de folosire a energiei furnizate.

ENEL vorbeste mai jos ca pentru a realiza aceasta procedura, un client trebuie sa completeze un formular cu o cerere speciala pe care compania trebuie mai intai sa o aprobe, iar abia mai apoi va fi permisa realizarea acestei modificari, deci e foarte important sa parcurgeti acest proces descris de catre companie.

Pe website-ul celor de la ENEL Romania aveti mai multe informatii cu privire felul in care putem depune cererea care este necesara, inclusiv o copie a acesteia, deci in mod teoretic avem la indemana toate informatiile necesare pentru a ne folosi de aceasta procedura, atunci cand este necesar pentru noi.

ENEL Romania nu este singura companie de energie de la care vedem informatii de acest gen in momentul de fata, deci daca sunteti client al altei companii din Romania, atunci trebuie sa va uitati la regulile pe care acea companie le are in ceea ce priveste modificarea tehnica a unei instalatii existente.

La Enel poți solicita online modificarea tehnică a instalației existente, de oriunde și în orice moment al zilei, fără a fi necesară deplasarea la unul dintre magazinele noastre. Totul se întâmplă rapid și simplu. Completezi în Formularul de contact datele tale: cod de plată atribuit locului de consum, codul de client*, numele și prenumele persoanei care face solicitarea, numărul de telefon și adresa de e-mail ale solicitantului.

După completarea formularului, pe e-mail vei primi o confirmare a înregistrării solicitării. Modificările tehnice pot fi înlocuirea branșamentului aerian cu unul subteran sau invers, mutarea poziției contorului. Important: Pentru efectuarea acestor solicitări este necesară emiterea unui nou aviz tehnic de racordare.. Costurile vor fi achitate de către solicitant. Bine de știut: *Codul de plată și codul de client se găsesc pe factura ta Enel de energie electrică și/sau gaze naturale.

This post was last modified on mart. 13, 2023, 9:07 AM 09:07

Disqus Comments Loading...