X

Nou la Kaufland, SCHIMBARILE Anuntate Oficial Clientilor pentru Magazine

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu cea mai mare prezenta in Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficail pe clienti in legatura cu o serie de schimbari care sunt facute in locatiile din toata tara, iar asta deoarece un nou catalog de produse este de acum disponibil pentru toata lumea.

Kaufland are incepand cu data de 15 martie o serie noua de oferte speciale care sunt disponibile in toate magazinele din tara, unele dintre ele avand produse speciale pentru Paste listate, iar asta vine ca o veste excelenta pentru cei care sunt dornici sa se pregateasca inca de pe acum pentru sarbatoare.

Kaufland continua unele oferte pe care le-a anuntat in ultimele saptamani, si are altele noi speciale gandite pentru magazinele din toata Romania, produsele alimentare fiind in principal vizate de reduceri extrem de bune, insa desigur pentru perioade foarte limitate de timp, asa ca e bine sa profitati acum.

Dupa cum veti putea vedea si pe website-ul Kaufland Romania, exista inclusiv produse care sunt incluse in categorii speciale si au reduceri chiar mai mari decat in mod obisnuit, iar pentru unele pretul mai mic este garantat, cu banii oferiti inapoi daca produsul poate fi cumparat mai ieftin de la un magazin competitor.

Kaufland Romania pregateste si alte surprize foarte interesante pana de Paste 2023 in Romania, astfel ca daca nu gasiti ceva suficient de interesant acum, veti avea mai multe sanse de a cumpara produsele dorite in saptamanile urmatoare, cu foarte multe sanse care ne vor fi oferite de catre lantul de hypermarket-uri.

This post was last modified on mart. 13, 2023, 12:06 AM 00:06

Disqus Comments Loading...