Anunt al Orange cu Masurile IMPORTANTE in Beneficiul Romanilor din Tara

Anunt Orange Masurile IMPORTANTE Beneficiul Romanilor Tara

Orange le vorbeste romanilor din intreaga tara intr-un anunt oficial despre masurile foarte importante pe care a decis sa le ia pentru beneficiul oamenilor in momentul de fata, si vorbim despre faptul ca a sa campanie de reciclare duce la plantarea de copaci in ROmania in cadrul asa-numite “paduri Re”.

Orange spune ca fiecare telefon care este oferit spre reciclare prin programul sau din Romania, pana in data de 15 martie, va genera automat plantarea unui copac de catre companie in ceea ce numeste ca fiind “padurea Re”, deci puteti face o fapta buna prin reciclarea telefonului, iar operatorul va face alta prin plantarea unui copac.

Conform anuntului de mai jos, cei de la Orange Romania anunta ca 300.000 de telefoane au fost reciclate in Romania in cursul anului 2022 multumita acestui program pe care il deruleaza in momentul de fata, cifra fiind una impresionanta, insa ea ne arata ca exista totusi multi romani dornici sa-si recicleze telefoanele.

Orange Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la acest program de reciclare care este derulat in Romania in momentul de fata, iar daca sunteti interesati de el, ar fi bine sa va uitati cu foarte mare atentie la detaliile oferite pentru a afla cum puteti as va reciclati telefonul mobil in magazinele companiei.

Doar 2 telefoane din 100 ajung să fie reciclate la nivel global, deși peste 1,5 miliarde sunt produse în fiecare an. Prin programul “Re” am colectat în 2022 aproximativ 300.000 de telefoane, care au primit o viață nouă. Vino cu telefonul vechi în orice magazin Orange și faci o faptă bună pentru natură. Fiecare telefon adus până pe 15 martie contribuie la plantarea Pădurii “Re”.