Hotararea ENGIE foarte IMPORTANTA Adusa in ATENTIA Clientilor Romani din Tara

Hotararea ENGIE IMPORTANTA Adusa ATENTIA Clientilor Romani Tara

ENGIE, unul dintre grupurile de energie cele mai mari din Romania cu un numar foarte mare de clienti care beneficiaza de energie electrica si gaze naturale, a anuntat o hotarare oficiala foarte importanta care este pusa in aplicare incepand chiar de acum, iar asta pentru ca vorbim despre noi beneficii anuntate.

ENGIE vorbeste mai jos despre faptul ca pana la jumatatea lunii viitoare le ofera clientilor care-si activeaza factura electronica o serie de noi beneficii speciale care sunt gandite pentru a-i convinge sa activeze acest serviciu important, mai ales ca beneficiile oferite sunt unele care pot fi de foarte mare folos.

Conform celor de la ENGIE Romania, beneficiem de reduceri de pana la 20% la serviciile pe care compania le ofera prin intermediul Ajusto, si puteti vedea mai jos cateva exemple legate de ceea ce ne poate fi oferit, insa lucrurile nu se rezuma doar la atat, lista de beneficii oferite fiind chiar mai mare de atat.

ENGIE Romania vorbeste mai jos deasemenea si despre o promotie speciala pentru clientii care sunt dornici sa-si inlocuiasca vechea centrala cu una noua, detaliile acesteia fiind disponibile chiar pe website-ul companiei pentru cei interesati, si e bine sa va orientati acolo pentru a afla cum puteti beneficia de tot.

Arată-ne cât de mult apreciezi natura, iar noi îți dăm o mână de ajutor la curățenia de primăvară! Activează factura pe e-mail și, până la 13 aprilie, beneficiezi de 20% discount la anumite categorii de servicii Ajusto, cum ar fi cele de curățare canapele, saltea, covor sau de igienizare avansată a aparatului de aer condiționat.

Vrei să îți schimbi centrala veche cu una nouă și eficientă cu ajutorul profesioniștilor ENGIE ? Alege Thermo Plus de la ENGIE și ai garanție extinsă, plată în rate și servicii tehnice complete, inclusiv monitorizare și asistență proactivă. 90% dintre clienții noștri au fost mulțumiți de alegere.