X

Masurile MOL Romania Anuntate, ce se Intampla cu Benzinariile din Tara

MOL Romania ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu masurile care au fost luate, dar si in legatura cu ceea ce se intampla in legatura cu benzinariile in care oamenii pot merge pentru a-si alimenta automobilele, iar asta pentru ca 14 statii au fost construite in Romania in 2022.

MOL Romania spune ca pe autostrazile A1 si A2 au fost construite 14 statii de servicii in care au fost amplasate si benzinarii ale companiei, toate fiind deja in functiune, astfel ca vorbim despre noi locatii in care vom putea merge nu doar pentru a elimenta, ci si pentru a cumpara diverse produse.

Conform celor de la MOL Romania ultimele 2 statii cu benzinarii au fost deschise la finalul anului 2022, marcand finalul unui proiect care le aduce romanilor mai multe optiuni pentru alimentarea automobilelor, dar si pentru achizitia de alimente proaspete, accesorii pentru automobile, si nu numai.

MOL Romania a colaborat cu CNAIR in cadrul proiectului pentru aceste constructii, cel putin conform informatiilor oficiale publicate de catre companie, iar succesul sau poate fi un punct de plecare pentru alte proiecte similare in zonele de pe alte autostrazi in care este nevoie de spatii de servicii similare.

La începutul anului trecut, MOL România a semnat contractele de concesiune de servicii cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru dotarea a 14 spații de servicii situate pe autostrăzile A1 și A2, iar lucrările de construcție au demarat în noiembrie 2021. Primele stații de servicii din acest proiect au fost deschise în luna iulie 2022, respectiv MOL Murfatlar, pe autostrada A2, tronsonul Medgidia-Constanța.

Ultimele două stații din acest proiect și care marchează finalizarea acestuia, MOL Prundu, localizate pe autostrada A1, KM 110+100, tronsonul centura ocolitoare Pitești, au devenit operaționale zilele trecute în regim de testare pentru clienți. În prezent, toate cele 14 stații de servicii MOL, deschise pe autostrăzile A1 și A2 sunt operaționale.

This post was last modified on mart. 15, 2023, 6:29 PM 18:29

Disqus Comments Loading...